nft

راهنمای تصویری ساخت، خرید و فروش NFT در بایننس

راهنمای خرید و فروش NFT در بایننس

یکی از قابلیت‌های نسبتا جدید صرافی بایننس، بازار NFT آن است. ایجاد و خرید و فروش NFT در بایننس برای کاربران این صرافی جذابیت زیادی دارد.

بایننس از همه انواع ان‌اف‌تی پشتیبانی می‌کند و درعین‌حال هزینه مقبول‌تری دارد. گرچه این صرافی برای کاربران ایرانی در دسترس نیست اما در صورت دور زدن محدودیت‌های موجود، گزینه بسیار مطلوبی برای فعالیت در حوزه NFT هاست.

نکات کلیدی

  • ضرب کردن (Mint) و فروش NFT در بایننس یکی از خدمات مهمی است که این صرافی ارائه می‌کند. در Binance NFT طیف وسیعی از انواع NFT را می‌توان ضرب کرد و فروخت.
  • کاربران می‌توانند انواع مختلف NFT شامل تصویر، فیلم، موسیقی و صوت، متن و هر چیزی که فرمت دیجیتالی دارد را به یک توکن NFT تبدیل کنند.
  • با اینکه عضویت، ساخت کلکسیون و ضرب کردن NFT در بایننس روند ساده‌ای دارد، این کار به‌خاطر تحریم‌های اقتصادی برای ایرانیان با چالش‌هایی همراه است.

توکن غیرقابل تعویض یا NFT چیست؟

قبل از شروع بررسی و آموزش NFT در باینن  لازم است با مفهوم NFT، کیف پول‌های مناسب و نحوه ساخت اکانت و ثبت‌نام در صرافی بایننس آشنا شوید. در بخش‌های بعدی این مفاهیم را بررسی می‌کنیم.

توکن غیرقابل تعویض یا NFT یک دارایی دیجیتالی است که به صورت توکنایز شده درآمده است. NFT ها می‌توانند تصویر، ویدئو، موسیقی، عکس، نقاشی دیجیتالی یا هر چیز دیگری باشند.

این دارایی‌ها منحصربه‌فرد هستند و قابلیت جایگزینی ندارند. هر NFT، متاداده و کد شناسایی خاصی دارد که موجب تمایز آن از سایر توکن‌ها می‌شود.

ازآنجایی‌که NFT ها منحصربه‌فرد هستند مالک آن‌ها نیز مشخص و یکتاست.

نکته قابل‌توجه این است که گاهی توکن‌های غیرقابل تعویض برای یک اثر دیجیتالی ایجاد می‌شوند و گاهی برای یک دارایی فیزیکی مثل یک نقاشی فاخر.

توکنیزه کردن دارایی‌های فیزیکی باعث راحت‌تر شدن شرایط خریدوفروش آن‌ها و نیز کاهش احتمال تقلب و جعل می‌شود.

ایجاد و به اصطلاح، ضرب (mint) کردن NFT ها از طریق صرافی‌های ارز دیجیتال مثل بایننس انجام می‌شود.

NFT ها قابلیت خریدوفروش دارند و می‌توان آن‌ها را باهم یا با ارز دیجیتال معاوضه کرد. به‌این‌ترتیب مالکیت آن از شخصی به شخص دیگر منتقل می‌شود.

در ادامه مقاله با جزییات ضرب کردن، خریدوفروش NFT در صرافی بایننس بیشتر آشنا می‌شوید:

ثبت‌نام در Binance NFT برای ایرانیان

بلاک‌چین‌ها ماهیتی غیرمتمرکز دارند و نمی‌توان عملکرد آن‌ها را در هیچ کشوری محدود کرد.

بااین‌حال برای استفاده از بلاک‌چین‌ها نیاز به باز کردن حساب کاربری در صرافی‌ها داریم و صرافی‌های ارز دیجیتال تابع قوانین اقتصادی بین‌المللی هستند.

به‌همین‌دلیل برخی از صرافی‌ها مانند صرافی Binance به‌خاطر تحریم‌های اقتصادی به ایرانیان خدمات نمی‌دهند.

در قالب موارد اگر هویت ایرانی اشخاص در این صرافی مشخص شود یا اجازه ثبت‌نام نمی‌دهد یا حساب کاربری فرد را بلوکه می‌کند.

بااین‌حال اگر مدرک شناسایی غیر ایرانی مثل مستر کارت یا ویزا کارت دارد می‌توانید مرحله احراز هویت صرافی بایننس را پشت سر بگذارید.

اما اگر در ایران ساکن هستید و می‌خواهید با مدارک شناسایی کشور دیگری مثلا ترکیه ثبت‌نام کنید باید با آی‌پی این کشور نیز به بایننس متصل شوید.

برای این کار باید از vpn های آی پی ثابت یا vps کمک بگیرید. همچنین در مرحله ثبت‌نام، شماره موبایل ایرانی خود را وارد نکنید.

زمانی که مرحله ثبت‌نام در بایننس را به پایان برسانید، به‌راحتی می‌توانید nft خود را در آن ضرب کنید و شروع به خریدوفروش نمایید.

ساخت اکانت در صرافی بایننس

قبل از آموزش ساخت NFT در بایننس ابتدا باید با نحوه ساخت اکانت کاربری آشنا شوید.

برای ساخت اکانت وارد صفحه اصلی وب‌سایت صرافی بایننس به نشانی binance.com شوید. بر روی دکمه نارنجی رنگ Register را در گوشه سمت راست صفحه کلیک کنید.

ساخت اکانت در صرافی بایننس

در مرحله بعد ایمیل، یک رمز عبور قدرتمند و کد دعوت، درصورتی‌که دارید وارد کنید و تیک موافقت با قوانین را بزنید و درنهایت روید دکمه Create account کلیک کنید.

پس از تکمیل این مرحله یک ایمیل برایتان ارسال می‌شود که باید وارد آن شده و اکانت خود را تائید کنید. به‌این‌ترتیب ثبت‌نام در صرافی بایننس نهایی و حساب کاربری شما ساخته می‌شود.

در نظر داشته باشید که می‌توانید به‌جای ایمیل، با استفاده از شماره موبایل اکانت بسازید که روند مشابهی دارد.

آموزش ساخت ان اف تی در Binance NFT

ساخت NFT در بایننس روند بسیار ساده‌ای دارد. کاربران می‌توانند NFT های خود را روی زنجیره BNB (BSC سابق) و اتریوم ضرب کنند.

برای این کار لازم است قبلا مراحل عضویت را طی کرده و هویت او تائید شده باشد. بعلاوه می‌بایستی حداقل 2 فالوور در پروفایل کاربری Binance NFT داشته باشد.

افراد می‌توانند لینک پروفایل خود در Binance NFT را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند تا فالوور جذب کنند. امکان درج لینک شبکه‌های اجتماعی در پروفایل Binance NFT نیز وجود دارد.

قبل از شروع آموزش ساخت NFT در بایننس باید برای ضرب کردن NFT ابتدا باید کیف پول ارز دیجیتال خود را متصل کنید و یک کلکسیون ایجاد کرده و ابتدا آن را تائید کنید.

برای ضرب NFT باید BNB یا ETH کافی داشته باشید تا هزینه کارمزد و گس را پوشش دهد.

در ادامه ساخت کلکسیون را توضیح خواهیم داد:

ساخت کلکسیون در بایننس NFT

برای ایجاد یک کلکسیون NFT دو روش وجود دارد. وارد وب‌سایت Binance NFT Marketplace شوید و روید دکمه Create کلیک کنید.

صفحه‌ای مثل تصویر زیر می‌بینید که با کلیک روی +Collection می‌توانید کلکسیون جدیدی بسازید.

روش دیگر ایجاد کلکسیون  NFT در بایننس این است که وارد پروفایل کاربر خود شوید و از منوی سمت چپ گزینه Create و سپس + Create New Collection را انتخاب کنید.

در این مرحله باید مشخصات کالکشن موردنظر خود را وارد کنید:

  • نام (Name): نام کلکسیون، همان نام قرارداد هوشمند خواهد بود. نام کلکسیون توسط بایننس بررسی شده و اگر نیاز به تغییر داشته باشد اعلام می‌شود.
  • توضیحات (Description): توضیحات مختصری درباره کلکسیون
  • دسته‌بندی (Category): دسته‌بندی‌ها شامل هنر، ورزش، سرگرمی، بازی و غیره است که می‌توانید مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.
  • تصویر لوگو (Logo Image): برای کلکسیون باید تصویری قرار دهید.
  • تصویر بنر (Banner Image): برای صفحه اصلی کلکسیون خود تصویری آپلود کنید.
  • شبکه (Network): از بین شبکه‌های BNB و اتریوم می‌توانید انتخاب کنید.
  • سمبل (Symbol): این نماد برای ایجاد قرارداد هوشمند استفاده شده و در همه پیام‌های روی بلاک‌چین بکار می‌رود. همچنین می‌تواند حداکثر 10 کاراکتر از حروف و عدد باشد که پس از ثبت قابل تغییر نیست. توصیه می‌شود از نام کلکسیون استفاده شود.
  • آدرس مالک قرارداد هوشمند (Smart Contract Owner Address): این گزینه اختیاری بوده و برای اتصال ولت به کلکسیون است. اما درصورتی‌که ولت را متصل نکنید نمی‌توانید ادعایی درباره مالکیت آن کلکسیون داشته باشید.

برای متصل کردن کیف پول نیز آدرس آن را در قسمت Add a Wallet وارد کنید. با این کار به صفحه اتصال والت هدایت می‌شوید و تصویر زیر را می‌بینید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا